In juni zal een vriendschappelijke wedstrijd starten tegen Polen. Elke speler speelt een partij met wit en zwart tegen dezelfde tegenstander. U kunt zich ook voor meerdere borden opgeven.

Aankondiging toernooi Algemeen Open Web 20 (AOW 20)!

Aanmelding kan tot uiterlijk 6 april 2018 bij Ferry Lunek, onder vermelding van naam + ICCF-nummer. De officiële startdatum is 5 mei 2018.

Vanwege het 25-jarig bestaan van RCCA wordt een Open Toernooi georganiseerd in 3 fases. Organisator is IA Andrey Pavlikov (RUS).

Naar aanleiding van het recente overlijden van George Pyrich, toenmalig Finance Director van de Executive Board van de ICCF, heeft de ICCF besloten Memorial Tournaments te organiseren.

Michael Millstone, General Secretary van de ICCF, heeft officieel bevestigd dat Jan Vosselman unaniem is gekozen tot Finance Director in de Executive Board van de ICCF!

Proficiat Jan, en veel suces met je nieuwe werkzaamheden!

De ALV 2018 vindt plaats op 14 april as., met lunch en causerie door oud-Nederlands kampioen Alessandro Di Bucchianico. Geeft u snel op voor deze dag! Nadere informatie kunt u vinden in de verzonden mailing, of in de binnenkort te verschijnen Nieuwsbrief 27.

De inschrijving voor de Semi-Finals van het 42e WCCC is geopend, en is mogelijk tot uiterlijk 13 mei 2018. De groepen starten vervolgens op 20 juni 2018.

Als herdenking voor de onlangs overleden Schotse schaker en Penningmeester van de ICCF, George Pyrich, is vandaag de wedstrijd Rusland tegen de Rest van de wereld gestart over 84 borden. Voor Nederland zijn twee spelers afgevaardigd, Wim Velker (bord 59) en Johan Engelen (bord 30).

Vandaag zijn de WCCC Preliminaries 2018 (WCCC 42 PR) online geplaatst op de ICCF web-server. De officiële startdatum is 20 maart 2018. Er zijn 12 secties met in totaal 156 deelnemers, en de nummers 1 en 2 van elke sectie plaatsen zich voor de semi-finals.

Door de dood recentelijk van George Pyrich bleef de Executive Board van de ICCF met een vacature achter, de functie van Finance Director.

Pages